25 Ağustos 2012 Cumartesi

AH ASİYE ABLA AHHH

Sex hikayeleri sitesine hoş geldiniz.Sitemizde birbirinden harika gerçek sek hikayelerini okuyabilirsiniz.Her kategoride kaliteli sex hikaye okumak için bizim adresimize bekleriz.Şimdi Hikayemizi okumaya geçelim.
Merhaba ben hikayemi İSTANBUL`dan yolluyorum.Yaşım 22 ama az ceviz kırmadım.Bu hikayem bundan 2 sene önce ben askere giderken başımdan geçti.Ailem benim için parti veriyordu arkadaşlarım ve komşular bizdeydi.Ama bennim için önemli olan komşumuz olan Asiye ablanın gelmesiydi,çünki onun için

   deliriyordum.

Asiye abla 170 boylarında sarısın harika kalça ve göğüsleri olan .

   bir kadındı üstelik duldu.Partide arkadaşların içmesi için alkolde vardı ve su gibi içiyorduk.Saat 1 civarında herkes dağılmıştı ama Asiye abla anneme yardım için kalmıştı.Saat 2 de işleri bitti hepimiz yorgunduk ben müsade isteyip yatak odama geçtim alkolün etkisiyle uyumuşum.Gece su içmek için kalkınca yanımda birinin yattığını gördüm bukim diye düşünerek .

   ışığı yaktım yanımda yatan Asiye ablaydı.Anlaşılan annem saat geç oldu diye göndermemiş,yer bulamıyınca oda benim yanıma yatmış.

Hava sıcak olduğu içinde üstünde siyah külot ve sütyeni vardı,bendeyse sadece külot.Onu o şekilde görünce benim yarak dimdik oldu suyu fian boşverip hemen yerime yattım.sırtı bana dönüktü ben ise hemen işe başladım.Arkadan bir elimi .

   onun gögüslerine doğru attım,sikimde külodunun üstünde götüne bastırıyordum.

Baktım her hangi

   bir tepki yok bu sefer elimi göğüslerinden çekip külodunun üstünden amını okşamaya başladım,külodunu hafifçe yana çekip amını parmaklamaya başladım ki birden bana dönüp ne yapıyorsun diye sordu ben ise kendisinden hoşlandığımı hep bugünü hayal ettiğimi,kimenin haberinin bile olmayacağını söyledim.

Oda dul

   olması sebebiyle zaten azmıştı ve birden dudaklarıma yumuldu nefes bile almıyorduk.Ben hemen sütyenini çıkarıp o mis gibi göğüslerine yumuldum meme

   uçlarını ısırıyor vakumluyordum.O ise boş durmuyor benim yarrağı eline almış sıvazlıyor orta parmağını ağzına sokuyordu,göğüslerini bırakıp yalaya yalaya amına indim

   külodu çıkarıp amını yalamaya başladım o ise yastığı ısırıyordu.Hadi aşkım devam et diye inliyordu ben yarrağımı elime alıp amına fırça çekmeye başladım ve yavaşça içine girmeye başladım bu anın zevkini çıkarta çıkarta sikiyordum onu.

Asiye abla zevkten deli gibi olmuştu daha

   hızlı daha hızlı diye çığlıl atıyordu ben bu şekilde 6-7 dakika git gel yaptıktan sonra beraber boşaldık ama durmak ne .

   bilmiyorduk.Hemen benim yarrağı ağzına aldı ve bir güzel sakso çektikten sonra hemen önümde domaldı yarrağım ıslak olduğu için götüne fazla zorlanmadan girdim Asiye abla canının acısından yastıgı ısırıyor yatagı yumrukluyordu.O gece sabaha kadar türlü pozisyonlarda sikiştik.1ay önce başka bir semte

   taşındı ve evlendi,ben ise onu bir daha nasıl sikebilirim diye düşünüyorum...Gönderen: serseriAH ASİYE ABLA AHHH

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder